Meny
Tilbake
17.04.2013 09:51 - oppdatert 07.03.2018 18:38

Trafikk/parkering Birkebeinerrennet

Det er avgiftsbelagt parkering på Lillehammer, kr. 75,- Kjøp parkeringsbillett her
Du kan også betale parkering via Vipps.

Trafikk-kart Rena
Trafikk-kart Lillehammer

Rena
I Åsbygdsveien er det "All stans forbudt" fra krysset RV 215 - oppkjøring til Skramstadsetra fra fredag 16. mars kl. 0.00 til lørdag 17. mars kl. 16.00. Fredag kan alle kjøre til start, mens på lørdag går det skyttelbusser fra sentrum. Fastboende og publikum som ønsker å kjøre til Skramstadsetra, har anledning til dette. Vi oppfordrer imidlertid til minst mulig kjøring i tidsrommet kl. 07.30 – 09.30, når skyttelbusstrafikken til start er størst.

Parkering Rena
Det er adkomst til Rena via fylkesvegen på østsiden av Glomma eller via RV 3 som har to avkjøringer til Rena (nord og syd). Personbiler parkerer på anviste P-plasser i Rena sentrum og Rena Leir.  Skilting og vakter viser veg til parkering. Ingen privatbiler får kjøre til start lørdag.
Det går skyttelbusser fra Rena sentrum til start. Skyttelbussene kan bruke opptil 30 minutter til start. Møt opp i god tid før start. Det er parkeringsmuligheter ved alle overnattingsstedene.

Lagsbusser 
Lagsbusser med minimum 15 seter kan kjøre til start. Disse kan ikke forlate startområdet igjen før kl. 10.00. Lagsbusser trenger ikke å registrere seg på forhånd, parkeringsvakter henviser til parkeringsplassene.

Parkering bobiler
Det er bobilparkering på anviste plasser på Tingstadjordet, Rena (rett ved start). Det er gratis parkering men ingen tilgang til strøm. Det er ingen forhåndsreservasjon av bobilplasser. Det er også mulig å parkere bobilen på Rena Camping hvor du får tilgang til strøm og toaletter. Vennligst henvend deg direkte til Rena Camping for bestilling.

Parkering Lillehammer
Det er avgiftsbelagt parkering på Birkebeineren skistadion og ved Håkons Hall. Parkeringsbilletten koster kr. 75,- og er gyldig på begge arenaer. Du kjøper parkeringsbillett på birkebeiner.no eller via Vipps.
Skilting og vakter viser veg til parkering. Det er mulig å parkere på jordet bak Håkons Hall fra fredag til søndag, kort gangvei ned til bussene. Vennligst ikke parker rundt hallene/Sigrid Undsetveg over natta, da blir man tauet bort.

Lagsbuss - parkering Lillehammer
På Lillehammer må lagsbusser parkere på anviste p-plasser i hoppbakken og på Lurhaugen (sentrum). Avkjøring fra E6 via Lillehammer nord (følg skilting). Det går skyttelbusser fra Sigrid Undsetsveg via sentrum til Lurhaugen eller du kan følge gangvei fra Håkons Hall og ned til bussene. Skyttelbusser fra Håkons Hall til Birkebeineren Skistadion stopper ved bussparkeringen i hoppbakken. Parkering i Sigrid Undsetsveg er kun for skyttelbusser, samt for oppsatte returbusser fra arrangør.
load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera