Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Teskt og foto: Ungdomsreporter 14.03.2018 13:28 - oppdatert 14.03.2018 23:42

Bli med på festen

Birkebeinerrennet fyller 80år, og alle oppfordres til å bli med på jubileumsfesten. I år deltar 9500-10 000 på rennet, tusen personer mer enn i fjor.

Det er meldt om kaldt vær i starten av helgen, men etter hvert blir det drømmevær sier Randi Bolstad informasjonsansvarlig i Birken AS.

Denne helgen er det Birkebeinerrenn og feiring av 80års jubileet. Forberedelsene er godt i gang og de ligger helt etter skjema. Den største utfordringen har vært logistikken rundt arrangementet, men også dette er under kontroll. -Til sammen er det rundt 2500 funksjonærer som gjør en fantastisk jobb, forteller Randi Bolstad.

På turen over fjellet blir det jubileumsfest, og i år blir det også en egen jubileumsklasse. Noen deltagere skal kle seg ut og gå med gammelt utstyr. I tillegg til at det kåres det beste publikummet. På Rena og Lillehammer blir det også arrangert en rekke aktiviteter som for eksempel foredrag med Thor Gotaas, både før og etter rennet.

Det jobbes med å preparere løyper, og Bolstad forteller at det vil bli veldig like forhold fredag og lørdag. Kulden skal ikke sette stopper for feiringen. -Det er bare å kle seg godt, sier informasjonssjef Bolstad.

Se intervjuet med Randi Bolstad:

p>

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera