Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst og foto: Ungdomsreporter 16.03.2018 13:07 - oppdatert 16.03.2018 15:40

BN Bank-gutta i topphumør

Nils Ingar Aadne og Øystein Pølsa Pettersen var som vanlig i strålende humør da vi møtte dem i dag. Se det elleville intervjuet.

Nilsi stiller med festesmøring i motsetning til Pettersen som velger å satse på staking under årets renn. Valget om festesmøring ble gjort for å slippe å bli altfor sliten i armene før han har kommet til Raufjellet. -Du kommer til å være dau i beina, vet ikke om det hjelper, kommenterer Pettersen kjapt.  

Pettersen og Aadne mener at Morten Eide Pedersen kommer til å dra i land seieren under årets Birken, og at Team BN Bank har god sjanse i løpet. Som en av de største lagene har de selvfølgelig sine teorier om hvordan løpet kommer til å gå. De spår altså at Team Santander kommer til å gå på en skikkelig smørebom! - Anders Aukland kommer til å komme opp til Dølfjellet, blir seende eldre ut enn noen gang. Mens Nilsi sklir fra ham nedover med festesmøring under skiene, spøker Øystein Pettersen.  

I forkant av Birken har Pettersen gjort et veddemål med tidligere fotballspiller John Arne Riise, hvor en av de må tatovere enten "Fotball er toppidrett" eller "Fotball er ikke toppidrett". Pettersen ser ikke på dette som et stort problem og virker veldig overbevist om at han har veddemålet i boks. -Det skal stå med små bokstaver under: #nilsiogpølsaerkjekkest, ler de to godt.  

PS. Hvis noen skulle finne Nilsi sitt drikkebelte, bes det om å bli returnert (viktig melding fra Øystein).  
 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera