Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Foto: Privat 12.03.2018 14:30 - oppdatert 12.03.2018 14:34

30 kg lettere og nå er han klar for Birken

Mai i fjor fikk Ola Brenden, nevø av skilegenden Hallgeir Brenden i gave av sønnen å gå Birkebeinerrennet 2018. Han ble veldig overrasket over gaven. -Å Gud hjelpe meg, tenkte Brenden. 

Brenden forteller at det har vært en veldig lang prosess med å forberede seg til rennet på fredag, grunnlaget var veldig langt på minus siden. Det startet veldig pent og pyntelig, og gradvis har det bygget seg opp. Til sammen har han gått over 100mil. Han har ikke satt seg noe mål, annet enn å fullføre rennet. Han tipper at han er i mål innen 5-6 timer.

Ola føler ikke press i forhold til tidligere prestasjoner i familien. - Det er jeg for gammel til, sier den tidligere fotballspilleren og Nybergsundtreneren.  

Onkelen Hallgeir har vært et forbilde for Brenden og familien, og i tillegg til at han har vært et stort forbilde for Trysil og nasjonen med sine to OL-gull.  

Han hadde ikke tenkt å melde seg på Birken før sønnen hans gjorde det. Han har fått positiv respons i forhold til at han skal gå rennet. Å legge ut hans forberedelser på sosiale medier har vært god motivasjon, i tillegg til å komme seg i bedre form.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera