Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Ungdomsreporter Foto: Privat 15.03.2018 09:36 - oppdatert 15.03.2018 12:27

Går Birken for Unicef

Fjorårets P3-aksjon til støtte for Unicef førte til Birken-deltagelse for to av P3-morgens programledere.

I Oktober 2017 hadde P3 sin årlige innsamlingsaksjon for NRKs tvaksjon. De samlet inn rekordmye 6.265.569 og pengene gikk til Unicef og barn rammet av krig. En av aktivitetene lytterne kunne by på var at programlederne Tuva F. Fellman og Vida Lill Berge skulle gå Birken.  

Som følge av P3-aksjonen har flere og flere slengt seg på og har valgt å bli med Vida Lill og Tuva å gå. Det er en måte å støtte en god sak på, og være med å backe hverandre opp i løypa. Mange blir nok revet med av øyeblikket når de hører om en slik aksjon, og mange ønsker nok derfor å melde seg på Birken for å støtte en veldig viktig sak i tillegg.  

-Det å støtte en slik sak er veldig inspirerende, sier Fellman som mener at det er viktig å huske på hvorfor man går, når man har det som verst i løypa. Det er viktig å ikke ta i for mye, det er ikke noe hardkjør, dette er noe de gjør for å støtte en god sak og gjøre så godt man kan, og ikke tenke så mye på tiden og resultatet.  -Det må jo bare ta den tiden det tar, og man må jo bare rett og slett prøve så godt man kan, sier Fellman.

Tuva Fellman

 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera