Meny
Tilbake
12.04.2013 10:31 - oppdatert 21.02.2017 09:48

Trafikk/parkering FredagsBirken og StafettBirken

Parkering Rena
Privatbiler kan parkere gratis ved start på Tingstadjordet. Bilene må hentes fredag kveld. Uavhentede biler blir tauet bort natt til lørdag.  Lagsbusser kan også kjøre til start på Tingstadjordet.

Bussene som går fra Brummundal, Hamar og Lillehammer går via Birkenhallen på Rena til start. Det går skyttelbuss fra Birkenhallen til start fredag morgen.  

Bobiler
Det er bobilparkering på anviste plasser på Tingstadjordet, Rena (rett ved start). Det er gratis parkering men ingen tilgang til strøm. Det er ingen forhåndsreservasjon av bobilplasser. 

Trafikk/parkering Lillehammer
All trafikk fra E6 til Lillehammer, følg skilting til Lillehammer nord.

Det går skyttelbusser kontinuerlig fra Birkebeineren Skistadion til Sigrid Undsetsvei (nedenfor Kristins Hall) kl. 11.30 – 18.00.

Lagsbusser kan kjøre til Birkebeineren Skistadion.

Parkeringsbillett koster kr. 50,- og kan benyttes på Birkens parkeringsareal på Lillehammer. Du kjøper parkeringsbillett på birkebeiner.no i forkant eller kontant ved ankomst. Kjøp parkeringsbillett

Du kan også betale parkering via mobilen og mCASH

Buss
Det går buss til Rena før rennet og returbusser fra Lillehammer etter rennet.

Hvis du ikke har hentet startnummeret ditt på Lillehammer anbefaler vi at du tar buss kl. 05.00. Bussen slipper av de som trenger det ved Birkenhallen, og fortsetter derfra til startområdet.

Det er ingen skyttelbusser fra stasjonen og opp til Sigrid Undsetsvei denne dagen .

 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera