Velkommen til Ingalåmi - 11. mars 2017

Om arrangementet

Velkommen til Ingalåmi 11. mars 2017 - jentenes eget skirenn på Lillehammer!

Jubileumsfest
Ingalåmi fyller 25 år i 2017. Bli med på jubileumsfesten 11. mars på Birkebeineren skistadion.  Vi kan friste med velfylte goodiebags og Afterski i Ingas Versthus etter målgang, her blir det trubadur og god stemning. Ta også turen innom sportsmessa i Håkons Hall, et eldorado for deg som vil handle sportsutstyr til en god pris. Ta med deg jentegjengen og tilbring helgen på Lillehammer! Les om 40 spreke damer som skal delta på "Inga-OL"

Påmelding

Overnatting / spisesteder /konsert

Hvem kan delta?
Alle som er 12 år (uten tidtaking) på 15 km og 16 år (med tidtaking) på 15 og 30 km pr. 31.12.17 kan delta. På 5 km er det ingen aldersgrense, men er du under 12 år bør du gå sammen med en voksen dame.

Tre distanser
Du kan velge mellom tre distanser: 5 km, 15 km og 30 km. Alle distanser går i klassisk stil med start og mål på Birkebeineren Skistadion. Se løypeprofil . Ingalåmi 30 km går to runder i 15 km ( nytt i 2017). Ingalåmi 30 km er seedingrenn til Birkebeinerrennet.
Ingalåmi arrangerer 5 km i jubileumsåret, bli med på jubileumsmarsjen og kle deg ut dersom du har lyst til det.

Ingalåmilue og pannebånd

Familiehelg
Dagen etter Ingalåmi går både HalvBirken, UngdomsBirken og BarneBirken. Dermed er det duket for en fin skihelg for hele familien. 

Generalsponsor: