Meny
Tilbake
03.02.2014 13:39 - oppdatert 04.01.2018 14:11

Søke om å bli seedingritt

Ønske om å bli seedingritt for Birkebeinerrittet 2018?
Birkebeinerrittet har seedet puljestart. Det vil si at deltakere seedes i startpuljer etter resultater fra tidligere Birkebeinerritt eller fra resultater i godkjente seedingritt i inneværende sesong. Ritt som ønsker å være seedingritt for 2018 bes fylle ut og sende inn søknadsskjema senest  29. januar

Nedenfor vises kriteriene som blir lagt til grunn for utvelgelse av seedingritt for Birkebeinerrittet 2018. Vi har også listet hvilke krav dere som  arrangør vil forplikte dere til som evt. seedingritt.

Utvelgelseskriterier:
Birkebeinerrittet har ikke mulighet til å ta med alle som søker og vil derfor  vurdere søkere på bakgrunn av følgende kriterier i prioritert rekkefølge:

 • Ritt som søker og inngår i NorgesCup Maraton innvilges seedingstatus
 • Rittet må ha vært arrangert tidligere for å bli vurdert som seedingritt (unntak for NC ritt)
 • Kombinasjonen geografisk beliggenhet og arrangementsdato
 • Ritt som arrangeres etter årets Birkebeinerritt kan innvilges status for Birkebeinerrittet 2019.

Distansen det innvilges seeding til
Noen arrangører opererer med flere distanser i sine arrangementer. Birkebeinerrittet seedingstatus til kun èn distanse per arrangement og oppfordrer arrangører med seedingstatus til å være klare i kommunikasjonen til sine deltakere ved påmelding om hvilken distanse seedingen gjelder.

I arrangementer der to distanser har en identisk trasè frem til målgang for en distanse mens en annen fortsetter, kan mellomtidene ved passeringen til den lengste distansen brukes til seeding så deltagere på begge distanser får seedning.

Krav til seedingritt:

 • Arrangør av seedingritt må gi deltakere mulighet til å kunne registrere sin Birken-ID (inntil 6 siffer) ved påmelding. (Seeding foretas automatisk i våre systemer.)
 • Formatterte resultatlister sendes oss uoppfordret på e-post til anne.lise@birkebeiner.no senest mandagen etter arrangementet på oppgitt format.   Listene skal inneholde alle deltakere – både de med og de uten Birken-ID.
 • Betalt gebyr kr. 15.000,- + mva. Faktura sendes fra Birken i juni. Det er mulig å avvike fra dette kravet for mindre ritt som kan bli godkjent ut fra geografiske hensyn og/eller ikke ønsker annonsering i Magasinet Birken.
  Gebyr uten annonsering er kr 5000,- eks mva.
  Dette spesifiseres på søknadsskjemaet

Birkebeinerrittet gir seedingritt:

 • Link til deres hjemmesider fra birken.no
 • Markedsføring via birken.no og i nyhetsbrev til deltakere i Birkebeinerrittet
 • ½ side annonse i magasinet Birken på egne seedingsider. (Gjelder ikke hvis man søker uten annonsering)

Annonse i magasinet Birken
Annonsen til magasinet Birken leveres ferdig i et format på 180 x 127 mm eller 87 x 260 mm. Velg mellom utgivelse 02.mars eller 25. mai. Annonsen sendes til terje@birkebeiner.no innen 16.februar 2018. Ønsker dere å bruke nettannonse på birkebeiner.no i april eller mai som alternativ til magasinannonse? Ta kontakt med terje@birkebeiner.no for løsning.

 

Last ned søknadsskjema

 

    

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera