Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Terje Lund Olsen 23.08.2017 10:52 - oppdatert 24.08.2017 17:09

Se nyhetene og test el-sykler

Kjøpe ny sykkel i 2018? Se nyhetene på Birkebeinerrittet. Det blir også demo av el-sykler fredag kveld.

I 2001 ble den første Norsykkel messen arrangert i Håkons Hall på Lillehammer i forbindelse med Birkebeinerrittet. Siden har sykkelbransjen brukt Birkebeinerrittet til å vise neste års nyheter.

På messen kan deltakere og andre besøkende se neste års nyheter innen terrengsykler, el-sykler og landeveissykler fra flere av de ledende leverandørene på markedet. Alle de store merkene som Scott, Hard Rocx, Trek og Giant er på plass. I fjor hadde disse merkene en markedsandel i rittet på rundt 40 %. Scott er største merke i Birkebeinerrittet foran Hard Rocx.

Demo av el-sykler
Fredag kveld blir det demo av el-sykler på utsiden av Håkons Hall. Ønsker du å vite mer og teste både by- og tursykler samt terreng el-sykler har du muligheten til å se og teste sykler fra Scott og Hard Rocx med flere. Shimano er også til stede og kan gi deg god informasjon om Shimano Steps motorer som sitter på mange av syklene.

På messen kan du også se det siste innen treningsutstyr. Både Sportsmaster og Treningspartner er på plass i Håkons Hall. Massasjeapparatet Z-Roller kan du teste. Shimano kan du finne i en stor trailer på utsiden og med egen stand med Elite inne. Har du hytteplaner? Da kan du besøke både Saltdalshytta og Boligpartner.

Utstillere pr. 20. juli:
Ramo AS (Scott)
Hard Rocx AS
Original AS (Kalas)
Kyani
Din kropp Din Fremtid AS
Horten Sykkelsport AS (Giant)
Foss Sykler AS (Trek)
Shimano Nordic AS
Shimano Nordic AS (Elite)
Treningspartner AS
Sportsmaster AS
Memira AS
Boligpartner AS
Saltdalshytta
Kondis
DN
LO Stat
Swix/Birkenkolleksjon
Polar
Maxim
Aktiv mot kreft
Zen Products AS (Z-roller)

Åpningstider:
Fredag kl. 10 – 22
Lørdag kl. 10 – 20
Søndag kl. 09 – 15

 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera