Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
09.06.2017 15:32 - oppdatert 13.06.2017 15:41

Vinnere av BirkenUng-stipendet

To verdige vinnere mottok stipendet under årets UngdomsBirken løp

Vinnerne av BirkenUng-stipendet løp er kåret! De fikk utdelt sitt stipend i Håkons Hall under seremoniene til UngdomsBirken løp  

Hva er BirkenUng-stipendet?
BirkenUng-stipendet går til enkeltutøvere og idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12-16 år.

Hvem står bak?
Dagens Næringsliv deler sammen med Birken, Sport 1, Dæhlie, Ramo og Polar, ut seks BirkenUng-stipend En gang i året kåres det også en vinner for klassen idrettslag, som vil motta et stipend på 50.000 kroner.

Jury
Juryleder er Åge Skinstad og han har med seg jurymedlemmene; Ingrid Kristiansen, Mårten Soleng Skinstad, Edvald Boasson Hagen, Maiken Casperen Falla og Ingunn Rønningen Kleven (Birken).

Årets kandidater
Alle kandidatene er flott idrettsungdom som har konkurranseinstinkt, men vet å sette pris på alle sine konkurrenter og treningsvenner.

Vinnerne er:

Andrea Sæther Verdenius, 14 år og kommer fra Tolga
Andrea er opptatt av at man må ta vare på hverandre for å få et godt idrettsmiljø og vise at alle er velkomne. Hun vet at man må trene hardt for å nå toppen men det er ikke bare det å nå toppen som er viktig. Det å ha det gøy er det som teller mest.

Sander Engdahl, 15 år og kommer fra Torvikbukt Idrettslag 
Sander er en behjelpelig og treningsvillig gutt. I hans idrettslag er de avhengig av at medlemmene er med på dugnad - noe Sander gjør med glede.

Han bidrar også gjerne som trener ved behov og gjør en innsats for å få med barn og ungdom i nabolaget.

Vi gratulerer begge vinnerne! 

         

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera