Meny
Tilbake
Reise og overnatting

Det er madrassovernatting på Rena natt til arrangementsdagen for både ski og sykkel (ikke løp). Det er også busstransport til Rena fra både Lillehammer og Oslo.

Madrassovernatting Rena
Det er mulighet for innkvartering på skoler, idrettshall og lignende på utlagte madrasser på Rena natt til arrangementsdagen (gjelder ikke Birkebeinerløpet). Du må selv ta med sovepose og evt. laken. Kveldsmat kan kjøpes på eller nær overnattingsstedene. Frokost lørdag morgen/fredag morgen for FredagsBirken, er inkludert i prisen.

- Pris kr 399,-. Vi refunderer ikke for ubenyttede reservasjoner.
- Ved fremmøte på Rena torsdag eller fredag kveld koster overnatting kr. 600.-.

Madrassovernatting Rena syd
Rena Utviklingsselskap AS har også overnatting i forbindelse med Birkenarrangementene.

Overnatting Rena og Lillehammer

Overnatte i bobil på Lillehammer?
Det er Bobilparkering på Birkebeineren Skistadion.  Pris pr. natt er kr 250,- som inkluderer strøm, toalett og dusj, betales ved ankomst. Kontakt Olympiaparken for forhåndsreservasjon av plass, send en e-post til post@olympiaparken.no

Bobiler som bare skal parkere i forbindelse med arrangement kan parkere på Lurhaugen i Lillehammer sentrum. Følg skilting fra avkjøring Lillehammer nord. P-billett kjøpes på oppsatte automater på Lurhaugen.

For overnatting/camping,se Lillehammer Turistsenter og Lillehammer Camping.

Overnatte i bobil Rena?
Det er bobilparkering på Rena Camping hvor du kan leie plass med og uten strøm.

Buss og tog
Det går buss fra Oslo og Lillehammer til Rena i forbindelse med arrangementene. Egne busstabeller settes opp i forkant av hvert arrangement. NSB kjører vanlige togavganger til arrangementene.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera