Meny
Tilbake

Mediepartnere

Gudbrandsdølen Dagningen AS

Gudbrandsdølen Dagningen AS er et medieselskap som har Lillehammer og Gudbrandsdalen som sitt virkeområde. Selskapets største virksomheter er dagsavisa GD med 72.000 daglige lesere og nettavisen gd.no med rundt 25.000 daglige brukere. Nyheter leveres også til mobile enheter. GD AS eier også Lillehammer Distribusjon som har budruter i hele dekningsområdet.

Gudbrandsdølen Dagningen AS
P4 Hele Radio Norge ASA

P4, Lyden av Norge, er Norges største kommersielle riksdekkende radiostasjon, og har konsesjon til å drive radio FM og DAB-nettet. P4 har også konsesjon for lokalradio i landets største byer, og har kanalen P5 som dekker denne konsesjonen. P4 eies 100 % av MTG.

P4 Hele Radio Norge ASA
DN

Hver uke leser over en million nordmenn Dagens Næringsliv på papir, nett og mobil. Dagens Næringsliv gir deg avsløringer, nyheter, kommentarer, analyser og debatt om norsk nærings- og samfunnsliv. DN følger de sentrale aktørene, investorene og selskapene i finans- og næringsliv med et kritisk blikk og forklarer hvorfor ting skjer.

DN ønsker også å gi deg innsikt og gjøre deg bedre i stand til å forstå det som skjer rundt oss. Dagens Næringsliv har også en daglig temaseksjon med aktuelle tema; Jobb og Ledelse, Privat, Eiendom, DN Talent og ikke minst DN Aktiv med innsiktsfullt stoff om aktivitet og trening. Dagens Næringsliv er stolt sponsor av Birkebeinerarrangementene og ønsker alle deltagere lykke til med trening og deltagelse til et av de store arrangementene.

DN
Webkamera
Webkamera