Meny
Tilbake

Offisielle leverandører

Wenaas Nordic AS

Camelbak er av mange regnet som drikkesekkens far og er i dag verdens ledende leverandør av drikkesystemer. Det hele begynte i 1988 da sykkelentusiast Michael Edison så behovet for et drikkesystem som ikke krevde hendene.

I dag spesialiserer Camelbak seg på alle former for hydrasjon under aktivitet, enten det gjelder sportsflaske, sekker eller vanlige drikkeflasker.

Wenaas Nordic AS
Canon Business Center Hedmark/Oppland

Som markedsleder av multifunsksjonsprodukter nasjonalt og lokalt, er Canon sitt ansvar bevisst i form av å tilby kunder effektive løsninger som går langt utover print, kopi og skanning.

Med kunnskap, software og gjennomføringsdyktighet hjelper Canon bedrifter med å optimalisere og effektivisere daglige arbeidsoppgaver forbundet med dokumenter. 

Canon Business Center Hedmark/Oppland
Eidsiva bredbånd AS

Eidsiva bredbånd er leverandør av bredbåndstjenester i Hedmark, Oppland og Øvre Romerike. Hovedkontoret med 100 ansatte ligger på Fakkelgården i Lillehammer.

Bredbåndsdekningen i Hedmark og Oppland er nå over 90 %, og blant de beste i landet. Selskapet leverer TV, bredbånd og telefoni på ulike aksessteknologier, og har kapasitet til å dekke både dagens og fremtidens TV- og bredbåndstjenester.

Eidsiva bredbånd AS
Export Organisation Südtirol

De Italienske alpenes solrike sørside er et ideelt klima for epler. Det beskyttede varemerket Südtiroler Apfel PGI viser opprinnelsessted og er en viktig annerkjennelse av kvaliteten på eplene som et enestående produkt. Fruktdyrkerne legger vekt på naturlige jordbruksmetoder som er underlagt strenge kontroller, for å sikre høy kvalitet samtidig som man respekterer naturbalansen.

Export Organisation Südtirol
Gilde

Gilde er bondens eget merke og eies av 18.000 stolte Nortura-bønder. Kjøtteksperten Gilde lager produkter av norsk lam, svin, storfe og vilt i over femti år.

Gilde Birkebeiner er Gildes største serie innen spekemat. På Birkebeinerrennet og -rittet serveres det Gilde Birkebeinerskinke til alle deltakere på Kvarstad .

Gilde
GLØR

Renovasjonsselskapet GLØR eies av Lillehammer kommune, Gausdal kommune og Øyer kommune. GLØR's visjon er å være regionens miljøpådriver i avfall- og gjenvinningsspørsmål. Bedriften ønsker å legge til rette for kildesortering der det er naturlig, samt å hindre forsøpling. GLØR gratulerer Birken som miljøfyrtårnbedrift! Stolt leverandør GLØR – sammen om miljøet!

GLØR
Hadeland Glassverk AS

Hadeland Glassverk er Norges eldste industribedrift og feiret 250 år i 2012. Hadeland Glassverk har fortsatt en stor og levende glassproduksjon og er en av landets største turistattraksjoner. Glassverket forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design, for å møte fremtidens behov. 

Hadeland Glassverk AS
Id.mngmnt

Id.mngmnt er et Management Consulting selskap som leverer innsikt, strategi og implementering til virksomheter i det nordiske markedet. Selskapet har spesialisert seg på digitalisering gjennom bruk av Big Data og Digitale Medarbeidere. Id.mngmnt er Gaselle-bedrift og har kontorer i Oslo og Bergen.

Id.mngmnt
JOH-SALG AS

Ali Kaffe produseres av JOH. SALG AS - kjent for god kaffe siden 1866. Ali Kaffe består av 100 % Arabica-bønner fra Mellom- og Syd-Amerika, med hovedvekt på Brasil.

Kaffen er dyrket på 1.500-1.800 m.o.h. Dette gjør at bønnene benyttet i Ali Kaffe får en god "body" og rund aroma. Blandingen og brenningen er utført slik at kaffen får en kraftig og fyldig smak som kjennes oppkvikkende og stimulerende.

JOH-SALG AS
Kjelstad Bakeri AS

En enkel og virkningsfull oppskrift for et bakeri er å lytte til kundene og være opptatt av kvalitet i alle ledd.

Med kunden som veiviser og kvalitet som rettesnor, satser Kjelstad Bakeri Toten og 75 effektive ansatte på videre suksess! Fra bakeriet i Krabyskogen leverer Kjelstad Bakeri ferske brød, hvetebakst, wienerbakst, formkaker og kremkaker hver dag til kunder i Hedmark, Oppland og Akershus nord.

Kjelstad Bakeri AS
Kontorleverandøren

Kontorleverandøren Lillehammer AS holder til i Tomtegata 2 på Lillehammer og ble etablert i 1992. Forretningsområde har fra starten vært hovedsaklig kontor- og datarekvisita, men etterhvert har kontormøbler/-interiør og kontormaskiner blitt en naturlig del av sortimentet.

Kontorleverandøren er en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet. Kunden skal oppleve Kontorleverandøren som en solid samarbeidspartner med høy fagkunnskap, fleksibilitet og servicegrad. Gode resultater skal skapes gjennom grunnverdiene fagkunnskap, fleksiblitet og servicegrad.

Kontorleverandøren
Maarud AS

Maarud AS er Norges største snacksleverandør. Bedriften markedsfører bl. a. de sterke merkevarene Potetgull, Superchips, Supermix, Soletti og Maarud Dipmix.

Produksjonsanlegget ligger i Sør-Odal, og hovedkontoret på Helsfyr i Oslo. Maarud har drøyt 200 ansatte og inngår i Estrella Maarud-Gruppen. Konsernet har ca. 350 ansatte og leverer snacksprodukter i Norden og Baltikum.

Maarud AS
Marathon-photos.com

Marathon-photos.com tar bilder av så mange som mulig av deltakerne i Birkebeinerrennet, FredagsBirken ski, Birkebeinerrittet, FredagsBirken sykkel, UltraBirken sykkel og Birkebeinerløpet. Bildene kan deretter kjøpes fra deres nettside. 

Marathon-photos.com
Maxpulse

Expert Reiser tilbyr forretningsreiser, messereiser og gruppereiser til bedrifter, forbund og offentlig virksomhet. Maxpulse er Expert Reiser sitt eventbyrå. Birken og Maxpulse samarbeider om turer og treningssamlinger.

Maxpulse arrangerer skreddersydde reiser for grupper og firmaer som ønsker aktive opplevelser, mestringsfølelse, samhold og gode minner. Birkenarrangementene, Tour de France, Marcialonga, Cortina – Dobbiaco, Vasaloppet,  Ski VM, sykkelturer og treningscamper er eksempler på noe av det Maxpulse kan levere.

Maxpulse
Norges Naprapatforbund

Norges Naprapatforbunds fremste oppgaver er å være et samlende organ for de yrkesaktive naprapatene i Norge. En naprapat gir manuellbehandling av muskel- og leddplager. Arbeidet går på å kvalitetssikre medlemmer og å tilby videreutdanning. En av forbundets fremste oppgaver er også å fremme naprapatien i Norge, å kjempe for posisjon og rettigheter og å fremme egne interesser. NNF jobber også for å stimulere til forskning som vil være med på å befeste og spre kunnskap om bevegelsesapparatet og om manuell medisin.

Organisasjonen har drøyt 500 medlemmer og er stadig i vekst. Alle naprapater som er medlem i NNF har godkjent fireårig utdannelse eller er under utdannelse, og har pasientansvarsforsikring. Et medlemskap er et kvalitetsstempel for naprapater som brukes av Brønnøysundregisteret, forsikringsselskaper og pasienter som ønsker behandlere med solid faglig utdannelse.

Norges Naprapatforbund
O.B.Wiik AS

O.B.Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller, og ble etablert i 1912. O.B.Wiik holder til i Norge, Sverige og Danmark, men eksporterer produkter til mer enn 80 land.

Bedriftens satsing på en egen stor utviklingsavdeling har resultert i innovative produkter med høy standard. Dette ivaretar kundens krav til kvalitet, sikkerhet, samt god gjennomføringsevne. O.B.Wiik er i vekst, og er stolte over å ha blitt valgt som offisiell leverandør til Birken.

O.B.Wiik AS
Ragn-Sells AS

Ragn-Sells AS er en av de største miljø- og gjenvinningsbedriftene i Norge. Bedriften er totalleverandør av tjenester innen håndtering av avfall, asbest-/miljøsanering, suge-spyletjenester og bilgjenvinning. Løsninger kan av den grunn enkelt tilpasses dine, eller din bedrift-/organisasjon sine behov.

Ragn-Sells ønsker å markere seg ved å bidra med kompetanse og renovasjonstjenester til Birken. Samarbeidet er veldig viktig for bedriftens trivsel- og helsearbeid.

Ragn-Sells AS
Sun-Maid

Sun-Maid er et av verdens mest kjente varemerker og har blitt en klassiker i norske hjem. Sun-Maid er originalen – et naturlig og sunt snackalternativ for alle som setter pris på kvalitet, velvære og tradisjon. Ingen tilsetningsstoffer, bare Californian druer tørket i solen.

Sun-Maid
Trofé AS

Trofé AS + idrett = sant! Offisiell lisenstaker til OL på Lillehammer 1994, Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Fotball VM i Tyskland 2006, Cricket VM i India 2011, Rugby VM i New Zealand 2011 og nå lisenstaker til Rugby VM i England 2015.

Trofé AS har siden 1970 hatt gleden av å premiere og engasjere store og små i idrettsverden. I dag har selskapet med kontorer på Lillehammer og i Sydney, alt en trenger til et idrettsarrangement. Deltakermerkene og arenareklame til Birken er levert av Trofé AS!

Trofé AS
Webkamera
Webkamera