Nyheter

Birken og musikkfestival går sammen!

Tor Kristian Mjelde og Eirik

Tekst og foto: Birken 

Birken har inngått en partnerskapsavtale med musikkfestivalen Lillehammer Live. I 2021 legger aktørene sine arrangement på samme helg. – Sammen skal vi lage Norges flotteste sykkel- og musikkfestivalhelg, sier aktørene.

Lillehammer Live har med et sterkt artistgalleri og en solid gjennomføring etablert seg som en stor musikkfestival på Lillehammer. Planen var et samarbeid allerede fra i fjor, men da gjorde koronasituasjonen dette umulig. Til høsten håper begge aktørene at pandemien i Norge er under kontroll og at befolkningen er vaksinert.

- Samarbeidet har store muligheter for opptur for oss begge. Å delta i Birken skal, i tillegg til å være en utfordring alle kan ta del i, være en god totalopplevelse. Vi ser fram til også å kunne tilby et solid konsert- og festivalprogram til våre Birken-deltakere, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Lillehammer Live gleder seg også til 2021 når musikkfestivalen legges til ei folksom august-helg på Lillehammer med mange tilreisende.

- Vi gleder oss over muligheten til å utvide musikkfestivalen for mer tilreisende publikum. Vårt ønske er at Birken-deltakere skal få et fantastisk opphold på Lillehammer med kulturopplevelser etter et flott sykkelritt. Og det sammen med store deler av Lillehammers befolkning. Det som knytter Birken og Lillehammer Live sammen, er at vi leverer høy kvalitet innen hvert vårt område. Vi tror vårt samarbeid vil gi en svært komplett opplevelseshelg som vil havne på nasjonalt toppnivå, tilføyer festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Musikkfestivalen Lillehammer Live har med et sterkt artistgalleri og en solid gjennomføring etablert seg som en stor musikkfestival på Lillehammer. I år står band som Klovner i Kamp, Rotlaus, Veronica Maggio og The September When på plakaten.
Dagspass koster kun for Birkebeinere kr. 895. Festivalpass kr. 1391.

Les mer om Birkebeinerrittet, og meld deg på

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen