Sykkel

SommerBirken

3.juli - 30.august 2020
Birkebeinerrittet 25.8 2018 _20

Bli sommerens Birkebeiner

SOMMERBIRKEN QR

I 2020, hvor vi ikke hadde noen sykkel-arrangementer, hadde vi et tilbud i juli mnd. med scanning av QR-kode på 8 stolper plassert over fjellet fra Rena til Lillehammer.

Det er til vurdering om vi skal ha samme tilbud i 2021. Følg med, mer info kommer.

 

SommerBirken 2020 er nå avsluttet

SommerBirken 2020 består av åtte stolper med QR-koder som er satt opp i ritt-traseen mellom start på Rena og målgang ved Håkons Hall i Lillehammer. Alle som skanner samtlige stolper fra start til mål i løpet av perioden 3. juli - 30. august, blir registrert som Sommerens Birkebeiner 2020 og får godkjent Birkendeltagelsen på Birken-CVèn. Deltagerpin for fullført løype hentes ut hos på Sport 1 Lillehammer eller Sport 1 Sjusjøen.

PS: Vi avslutter premiering og konkurranser i forbindelse med SommerBirken 2020 30. august, men har du lyst til å sykle gjennom traseen og få godkjent din Birkendeltagelse, vil QR-stolpene stå oppe t.o.m 11. oktober.

Løypekart

Hvis du vil teste formen mot andre Birkebeinere, registrer deg på de to konkurransestrekkene fra Rena til Skramstadsetra eller i Rosinbakken.

Hent deg en drikkeflaske og sykkelcaps hos Sport 1 Rena før start! Fyll opp med gratis sportsdrikk fra Maxim. Gjelder i butikkens åpningstid.

Vi anbefaler at du registrerer deg på forhånd med den telefonen du skal benytte når du sykler over fjellet. 

Hvordan scanner du?
Du skanner QR-koden med kamerafunksjonen på din mobil.
Du kan gjerne teste telefonen din på en hvilken som helst QR kode på forhånd og evt. laste ned en QR-kode app hvis kamerafunksjonen ikke fungerer.

alt til norgesferien

Start turen hos Sport 1 butikkene!

Gjør deg klar til en aktiv sommer. Din lokale Sport 1 butikk hjelper deg med å finne riktig utstyr til både små og store ekspedisjoner. Se vårt store utvalg på sport1.no https://www.sport1.no/

Generalsponsor

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen