Tilbake

Kjøring til Lillehammer
Når du kommer med bil til Lillehammer (E6) er det mulig både kjøre av ved Strandtorget via byen eller følge nordre avkjøring. Nordre avkjøringen er merket med eget skilt for Birken fra E6 og opp til parkeringsplassen på Randgaardsjordet øst for Håkons Hall. Det er merket gangvei til Håkons Hall.

Sigrid Undsetsveg (vegen som er nedenfor Håkons Hall) er stengt for personbiler mellom rundkjøringen ved Kiwi i Nordsetervegen og krysset Bankgata/Sigrid Undsetsveg lørdag. 

Parkering
Det er parkering i området nordøst for Håkons Hall og på Randgaardsjordet. Følg skilting og anvisning fra vakter. Vennligst respekter anvisninger og ikke skap trafikkaos i boligområdene. Parkeringsbillett koster kr 75,- og kan benyttes på Birkens parkeringsareal på Lillehammer hele helgen.

Lagsbusser
Alle lagbusser skal bruke søndre avkjøring til Lillehammer via Strandtorget. Følg skilting til Maihaugen og fortsett samme gate nordover til målområdet. Det er gratis parkering for lagbusser i hoppbakken. Det er ikke mulig å kjøre ut av parkeringsplassen i hoppbakken før kvinner elite er i mål, ca 13.30. Videre er veien stengt i perioden ca kl. 17.15- 18.30. 

Parkering bobiler
Bobiler som bare skal parkere i forbindelse med arrangement kan parkere på Lurhaugen i Lillehammer sentrum. P-billett kjøpes på oppsatte automater på Lurhaugen.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen